dimecres, 18 de juliol del 2012

Bones vacances!

Aquesta entrada va dedicada especialment a les persones que cada dia treballen i no surten a les fotos, les que fan la feina de formigueta sense fer soroll, a les que no han provocat la crisis però els hi toca el rebre, a totes les educadores que aquest curs 2011-12 hi han deixat la pell perquè tot funcioni, perquè els nens i nenes hagin tingut un munt d'experiències felices a l'escola bressol, perquè els pares i les mares us hi trobeu com a casa als nostres centres, a totes elles
                                      MOLTES GRÀCIES!

El curs 2011-12 arriba a la seva fi!
Us esperem a la festa que farem divendres, 20 de juliol davant de l'Ajuntament! Per acomiadar-nos i celebrar junts que aquest curs s'ha acabat! També celebrarem que la Llar d'infants l'Estel fa 10 anys!
                                      BONES VACANCES!

6 comentaris:

  1. Hola, veient aquesta fotografia m'he emocionat, veure com durant dos anys, cada dia, he vist algunes d'aquestes cares a la llar infants "santa Anna" i ara ja pasara a P3. Només donar-hos les gracies per tot lo que heu fet amb els nostres peques, som concients que es el vostre treball, però crec que sou algo "fora de serie". No tinc les suficients paraules per agraïr-vos ho tot!!!! Realment hem estat com a casa!!!! Continueu aixì que feu un treball magnific!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per aquest comentari! Fem la feina amb molta il.lusió i bàsicament ens l'estimem molt. Gràcies per tots els comentaris! Ens motiven a saber si hi ha algú a l'altre cantó i com hi rebeu, la comunicació ha de ser de doble direcció!

    ResponElimina
  3. Els meus dos fills han passat pel Montxic i aquest ha estat l'últim curs del petit. Només tinc paraules d'agraïment a totes les que en un moment o altre heu passat per la vida dels meus fills ja que els heu tractat d'allò més bé.
    Em sap molt greu que algunes de vosaltres el curs vinent no hi estareu, justament per la situació per la qual travessem.
    Moltes gràcies per tot.
    Montse.

    ResponElimina
  4. Aquest ha estat el primer curs del Maure a la llar. No dubtava de la bona feina que es feia però viure-ho en primera persona m'ha fet ser encara més conscient de la bona feina que es fa!!!
    Gràcies per la dedicació, gràcies per la professionalitat i gràcies per fer fàcil la "separació" dels nostres fills!!!
    Ànims davant d'aquesta dura etapa i un i
    agraïment especial a les educadores que es
    veuem obligades a baixar del tren, una abraçada!
    Bon estiu i ens veiem al setembre!
    Judith

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies pel que feu. Es veu molt diferent des de la banda de mama. Es la vostra feina, si, però la feu amb cor. I nosaltres deixem els nostres bebès amb mil pors i penes però veiem que estan cuidats i estimats com a casa. I a més tantes noves experiències...! Us agraeixo molt tot el que heu fet aquest curs i fa mal que marxeu algunes (amb la falta que feu!) Si depengués de nosaltres.... Molta sort pel setembre! Bon estiu.

    ResponElimina
  6. Molt bon estiu per a totes!!! Moltes gràcies per tot!!! Per algunes hi ha una etapa que acaba, però no patiu, de ben segur que ben aviat us tornarem a veure!!!!
    Una abraçada ben gran!!!

    ResponElimina