divendres, 13 de juliol del 2012

Experimentem amb pintura!

Aquesta setmana si que hem pogut fet la gran pintada! És una activitat única, on els nens i nenes s'ho passant molt bé! A les educadores ens porta molt feina, però gaudim veient com els nens i nenes gaudeixen! També hi ha algunes fotos de les pastetes! Dos experiències fantàstiques!
Preparats! Llestos! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


LES PASTETES! Jugar amb aigua i terra, trepitxar tolls, ....! El joc que feiem de petits! El millor!

2 comentaris:

  1. Bueno...empezamos la ultima semana del curso, y para algunos de nosotros del final de una etapa de la que se puede decir que ha sido FANTASTICA, EMOCIONANTE, INOLVIDABLE.....Y ÚNICA para nuestros hij@s (y ahi me incluyo yo... jajaja)

    Por mi parte deciros que ha sido un placer conoceros y que mis "bichejos" hayan dado tantos pequeños y a la vez grandes pasos de su 1ª infancia junto a vosotras. Estoy segura de que no os van a olvidar nunca y yo me encargaré de que eso nunca ocurra.

    Gracias: Rosa, Rita, Marta, Sandra, Laura, Sonia, Teresa, Tona, Fany, Sira...... AH!!!! y Madalena.

    ResponElimina
  2. Gràcies a tú, per ser com ets! Tant atenta, tan sensible, tan cuidadosa, tan col.laboradora! Has estat com la "mami" de les educadores! Sempre a punt per donar un cop de ma! Molta sort! I tranquil.la, els teus fills estan preparats!
    Ahir no et vaig veure, em va faltar la teva abraçada! Me la deus, ens la devem!
    Teresa

    ResponElimina