divendres, 17 d’octubre de 2014

La decoració de tardor

Malgrat el temps que fa sembli que estem a l’estiu, la tardor ja ha arribar.

A l’escola ja es respira tardor, les branques, les pinyes i els cargolets decoren classes i passadís.


La decoració d’enguany està feta amb elements reciclats, amb els materials que ens vau portar dels boscos i la destresa de les educadores hem decorat les llars de tardor.


                                     
Pensem que l'estètica es important per als més petits vetllem perquè tot el que els envolta sigui bonic i tingui qualitat estètica per desenvolupar i estimular la seva creativitat. Els nens i nenes s'hi fixen molt en totes les coses que conformen l'ambientació de l'escola bressol.Hem decorat amb els colors de la tardor, groc, taronja, marró, ... amb diferents tècniques.
Els elements típics de la tardor; les fulles que cauen, la pluja, les fruites d’aquesta època, els cargols, ja siguin naturals o representats amb cartró, les branques, ...


3 comentaris:

  1. Ha quedat la llar molt maca! Esteu fetes unes artistes! Gràcies per preocupar-vos per tal que els nostres petits/es estiguin en un entorn agradable en tots els aspectes!

    ResponElimina
  2. A quedado muy chulo todo, pasillos y clases.
    Soys un gran equipo y unas buenas educadoras, gracias por cuidar tan bien de nuestro mayor tesoro q son nuestros niños.

    ResponElimina

Anem a la biblioteca!

Un nou trimestre comença i anem a la biblioteca a recollir el lot de llibres que ens cedeix en prèstec. La Marta ens ha explicat uns contes...