dilluns, 15 d’abril del 2024

50ª ANIVERSARI DE LA LLAR D'INFANTS SANTA ANNA


La nostra estimada llar d'infants Santa Anna, aquest curs està d'aniversari!

Ni més ni menys que cinquanta anys en funcionament.

Actualment és la llar més antiga de la comarca, per nosaltres un orgull i signe d'identitat del municipi. Moltes educadores, pares i mares e infants han passat per ella, infants que ara ja són pares i fins i tot, avis.





Com a actes de commemoració d'aquest fet durant el mes d'abril s'han realitzat una sèrie d'actes.

El primer d'ells va ser la xerrada "Aprendre amb els sentits, el sentit d'aprendre. Què ens aporta la neuroeducació" a càrrec del prestigiós neurocientífic David Bueno i Torrens.

La xerrada es va dur a terme el dilluns 8 d'abril a sala petita de Mont-Àgora, va ser el punt de trobada per a més de 100 ments inquietes que van explorar de la mà del biòleg i professor David Bueno el poder transformador de l'aprenentatge a través dels sentits. 




Un altre dels altres actes programats es va dur a terme es tracta d'una exposició fotogràfica a la sal d'exposicións de Mont-àgora.
El passat divendres 12 d'abril es va fer la inauguració  commemorativa on es van convidar a totes les educadores i educadors que han passat per la llar durant aquest any.
Va ser un moment molt especial, de retrobada, i emoció compartida.
Tot seguit vam poder anar a la llar per recordar vells temps envoltats de gent especial.



Com a colofó d'aquest mig segle, el pròxim divendres dia 26 d'abril se celebrarà la festa final al patí de la nostra estimada llar d'infants Santa Anna.
Amb el grup d'animació Xip-Xap que farà gaudir als més petits!
Els alumnes més joves fins als alumnes més veterans estaran convidats a aquest acte per bufar les espelmes de forma simbòlica.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada