dimarts, 19 de juny del 2018

La vida quotidiana a la Llar d'Infants Santa Anna

Cada dia fem la rotllana, un moment de llenguatge i participació. Cada infant agafa el seu coixí per estar més comode i ens saludem, ens escoltem mentre l'adult modera la sessió.
 El dia a dia a la llar d'infants gira entorn l'adquisició d'hàbits i rutines, que faciliten el desenvolupament de l'autonomia i el benestar de les nenes i els nens, i organitzen el temps a l'escola bressol.

A la rotllana, ens adonem quins infants han vingut a la llar adquirint conciència del propi "jo".

La vida quotidina és l'eix central de l'ambient a la Llar d'infants, ocupa la major part del temps i són moments d'aprenentatge de gran importància.

La Rosa i la Teresa acompanyem en aquests processos tot respectant els interessos de cada nen i nena, deixant que desenvolupin les seves capacitats.

Ens desplacem amb ordre fent un tren.
Aprenem a rentar-nos les mans



















El treball dels hàbits i les rutines és fonamental en l'etapa 0-3 anys, ja que potencia l'adquisició de l'autonomia i la socialització dels infants.

descansem tranqulis
Aques hàbit és una mica difícil, a vegades necessitem ajuda. Aprendre a descordar-se la bata.





Tal i com ens diu el currículum, són tots els moments on s'aconsegueixen aquests aprenentatges, tots els moments que passen a la llar d'infants són importantíssims pel bon desenvolupament evolutiu de l'infant.
"Les activitats de la vida quotidiana han de ser l'eix central de l'ambient educatiu de l'escola bressol".

Recollir joguines, aquest si que ens costa.
Menjant fruita amb la foquilla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada