dimarts, 14 de juliol del 2015

El curs 14-15 arriba a la seva fi!

Un curs que vam començar amb molta il·lusió i empenta.
Hem fet tot el possible perquè tot funcioni correctament i sobretot hem fet un munt d'activitats i propostes de joc perquè els infants s'ho passessin molt bé!

Ens sembla que ho hem aconseguit! 

Amb senzillesa, sense fer soroll, com les formiguetes, cada dia, cada dia, puntuals, sense faltar mai, plovent, nevant, amb núvols, fent molta calor i molt fred, vetllant perquè els infants i vosaltres, les famílies, estigueu a gust a les llars d'infants Montxic, Santa Anna i Estel, que tant estimem!.


Gràcies a les persones que valoreu la nostra feina!

Gràcies per la confiança que ens heu mostrat!

Una abraçada a cadascú!

La Marta, la Sira, la Laura, l'Anna, la Mari, la Rosa, la Jenny, la Sandra B., la MªRosa, la Sandra F., la Tona, la Cristina i la Teresa, us desitgem unes Bones vacances!














4 comentaris:

  1. Miriam/ Sergio i Ainhoa17 de juliol del 2015, a les 11:08

    No podem deixar que acabi el curs sense donar-vos les gracies per tot l´esforç. l´ainhoa va començar amb 9 mesos i en marxa amb 31, l´heu vist començar a caminar, a parlar i ha aprés al vostre costat... Ara començarem una nova etapa, pero no ens pot deixar d´entristir deixar enrera la Llar...Agraïr particularment a l´Anna del curs pasat a la clase de peixos, a la sandra d´aquest curs de Granotes (t´agraeixo el teu esforç diari amb l´Ainhoa i particularment pel tema que ja saps) i a la Rosa i la Tona que diariament a les 8h del mati ens rebeu amb un bon dia i un somriure i prepareu l´esmorzar. Gracies de tot cor, us trobarem a faltar...

    ResponElimina
  2. Gracies a totes les educadores, l Erika va començar amb 10 mesos amb la sandra a la clase de les tortugues i acabem amb la Jeny feta tota un lleo!!!!! Ens fa molta pena que acavi aquesta etapa tan maca, us trobarem a faltar, gracies per improvitzar el dia del nubol taronja, veu fer q els nens encara q fosin petits, tot fos com un joc. Ens heu fet sentir com de la familia. Bon estiu!!!!

    ResponElimina
  3. Us volem agrair a totes les educadores que formeu part de les llar d’infants, en especial totes les que heu passat pel Montxic, que durant quatre anys ens haguiu acompanyat, a nosaltres i als nostres fills, en aquest camí: el procés d’adaptació, els plors, les primeres passes, els somriures, les carícies, els petons, les abraçades, les primeres paraules, les cançons, els jocs, els contes, les experimentacions, les descobertes,... per tot el que heu compartit amb ells que els ha ajudat a crèixer i a ser millors personetes.
    Moltes gràcies de tot cor!!!
    Albert, Emma, Aleix i Lluc

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies pels vostres comentaris, ens ajuden molt a seguir caminant i aixecar-nos cada dia amb un somriure. Els vostres fills i filles són un encant! Uns amors de criatures, ens ho passem superbé amb ells!
    Moltes gràcies per deixar-nos participar en la seva educació!
    Una abraçada a tots i a totes!

    ResponElimina