divendres, 30 de gener del 2015

El joc de falda!

En els primers anys de vida dels infants és molt important la relació individualitzada de l'educadora amb el nen i la nena, ja que suposa un primer esglaó en la descoberta que fan d’ells mateixos i del seu entorn immediat.
Dins la vida quotidiana del nen/a a la llar hi ha molts moments en què s’estableix aquest tracte individualitzat. Un dels que el possibiliten són els jocs de falda.
L’educadora, tot jugant amb el nen/a assegut a la falda, li transmet el seu afecte, li fa moixaines, el gronxa, capta la seva atenció amb la mirada i es comunica amb ell/a.
Aquests jocs permeten establir una relació molt íntima entre el nen/a i l’adult.
Els infants gaudeixen molt en aquesta activitat!
Aquesta setmana els nens i nenes de la classe dels peixos ( de 4 a 12 mesos) us ensenyen com s'ho han passat fent l'Arri arri tatanet, L'anirem a París, ....








2 comentaris:

  1. MOLTES GRÀCIES per la feina ben feta el dia d'avui. Després del confinament amb els nens pel núvol tòxic, i del patiment de tots els pares, és un descans trobar-los tranquils i contents amb vosaltres. És un plaer compartir l'educació dels nostres fills amb unes professionals vocacionals com vosaltres. Mil gràcies de part dels pares de l'Èric de només 5 mesos.. el més petit de L'Estel

    ResponElimina
  2. Ooooh! Quin comentari més xulo! Ens ha encantat! Totes les educadores us diem MOLTÍSSIMES GRÀCIES!
    La veritat, ara que ja ha passat tot, és que vam passar una mica de por, però aquests xics et posen les piles de cop! Ells no es van adonar de res!

    ResponElimina