divendres, 18 de juliol del 2014

Curs 2013-14

El curs s'acaba, arriben les vacances, que tots necessitem!
Hem compartit 205 dies al llarg d'aquest curs, cada dia ens hem aixecat ben d'hora, ben d'hora perquè tot funcioni durant les 1.947 hores que les llars han estat obertes.
Hem gaudit molt treballant i observant com els vostres fills i filles creixien, aprenien, jugaven, reien, ploraven, menjaven, dormien, corrien, saltaven, cantaven, queien, s'aixecaven, s'embrutaven, i mil coses més, cada dia.
Hem estat al vostre costat pel que us ha fet falta, fent-vos costat en la bonica tasca d'educar.
Ara ens ha arribat el moment de descansar, ho necessitem! Com deia aquell, ens hem buidat i ens hem de tornar a omplir, però ho farem de pressa, 30 dies i tornem a estar en forma!
Us desitgem que gaudiu dels vostres fills i filles, són increïbles, genials, divertits, ..... Esteu per ells i observeu-los!
Només agrair-vos la confiança que ens heu tingut, gràcies per deixar-nos fer la feina que tan ens agrada i que tan estimem!
Fins aviat!  Fins el setembre!

Tot l'equip educatiu us desitgem BONES VACANCES!

3 comentaris:

  1. MOLTES GRÀCIES per fer la vostra tasca amb tant amor. Heu ajudat a crèixer als nostres fills/es i ens heu fet sentir en família. Us trobarem molt a faltar. En el meu cas han sigut tres cursos. El meu nen ja no és um bebé, ha crescut al vostre costat. Molts petons a totes!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la vostra gran tasca, quan als pares ens es imposible cuidar als fills 24 hores al dia es de gran ajut contar amb un equip com el vostre, gràcies per la paciència, per la dedicació i per la gran labor que feu dia a dia amb pares i alumnes. Bones Vacances merescudes! Un petó molt fort de l´Ainhoa, ens veiem aviat!!!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies! Són les paraules que ja us he dit de paraula i ara aprofito per dir-vos públicament! Els pares i mares estem molt agraïts amb la vostra feina, dedicació, estima, responsabilitat.... Moltes gràcies! i bones vacances ben merescudes!
    El meu fill potser us oblidarà però jo em cuidaré de fer-li memòria, d'unes noies que el van cuidar molt bé, que el feien riure, metres li ensenyaven un munt de coses. Petons a totes!

    ResponElimina