divendres, 28 de març del 2014

La Roser Capdevila i les tres bessones.


ROSER CAPDEVILA VALLSmerce company roser capdevila espanol pdf 4 03 mb rar mu y 4sh las ...



Aquesta setmana, dins el programa fem més escola, ens ha visitat la famosa dibuixant de les tres bessones, la Roser Capdevila.
Va fer una conferència molt divertida sobre la seva experiència com a dibuixant i com a mare de tres bessones.

En comentar-li que la Llar d'infants Santa Anna, celebrava el seu 40è aniversari, es va mostrar molt interessada i ens va dedicar una col·lecció dels seus contes que ens ha regalat l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

"40 anys són molts anys per una escola bressol" va dir, "amb 40 anys les heu vist de tots colors".

I és veritat, amb 40 anys moltes famílies de Montbui han passat per aquesta escoleta i l'han ajudat a ser un símbol per aquest municipi. Les educadores, les mestres, les famílies i sobretot els nens i nenes l'han fet tant gran i amb tants records, tots molts bons i algun de no tant.

La Llar d'infants Santa Anna va néixer en uns moments de crisi, com estem ara.
Fa 40 un grup de mares i pares van lluitar molt per aquesta llar d'infants i ho van aconseguir. L'esforç de la societat va fer moure les coses, l'Ajuntament i una entitat bancaria, (més sensible que les d'ara), van sumar esforços amb les famílies i van fer realitat una necessitat.

Els nens i nenes de la llar d'infants Santa Anna i les tres llars d'infants municipals volem agrair aquest detall a la Roser Capdevila. Moltes gràcies Roser i moltes gràcies Ajuntament de Montbui, pel suport durant 40 anys i molts més!












1 comentari:

  1. Molt maco el detall de la Roser Capdevila!! I és que 40 anys són per celebrar-ho.Gràcies als pares, mares i entitats que amb la seva lluita la van fer possible.

    ResponElimina