dilluns, 16 de desembre del 2013

Concert de Nadal!

La coral de l'Institut de Montbui ens ha ofert un concert de Nadal, amb un seguit de nadales tradicionals.
Els nens i nenes de les llars d'infants Santa Anna i l'Estel han estat molt atents i han gaudit escoltant els nois i nois de l'Institut que han cantat cançons com:
- El dimoni escuat
- Es Rabadà
- El desembre congelat
- Que li darem al noi de la mare.
- Fum, fum, fum.
Aquesta és una activitat que s'emmarca dins del Pla Educatiu d'Entorn, com activitat de relació entre els diferents centres educatius del municipi.
La coral a la Llar d'infants Santa Anna.
 La coral a la Llar d'infants L'Estel
Ha estat una experiència molt enriquidora per a tots i totes, pels alumnes de l'Institut, ja que alguns d'ells havien estat alumnes de les llars d'infants i pels alumnes de les llars, ja que els ha agradat molt sentir cantar els nois i noies grans.
Moltes gràcies als alumnes i professors de l'Institut per dedicar aquest concert de Nadal als infants més petits de Santa Margarida de Montbui, pel seu temps i la seva dedicació.
Endavant que ho feu molt bé! i BON NADAL A TOTHOM!

3 comentaris:

  1. Molt bona voluntat per part d´aquests nois, mostrant el seu talent als mes petits que ho reben amb molta ilusió i els ajuden per altre banda a experimentar noves sensacions.
    M,agrada que hi hagi tantes visites externes als centres, tot aixó enriqueix dia dia als petits.

    ResponElimina
  2. La família Soler Rodríguez estem encantats amb l’Estel, sobretot la Maria, hi va la mar de contenta. Feu molt bona feina!!!
    BONES FESTES

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats pel vostre blog. Ens agrada Moltíssim poder veure les activitats que fa el Biel a la llar. Bones festes!!
    Rut i Tomàs

    ResponElimina