dijous, 11 d’octubre del 2012

La importància dels límits en el desenvolupament infantil!!


Ahir, 10 d'octubre de 2012 es va realitzar la primera de les activitats que s'aniran fent al llarg de tot el curs 2012-13 amb motiu del 10è aniversari de la llar d'infants L'Estel.

Va venir la Psicòloga infantil, Marga Gibert, coordinadora del CDIAP ( Centre de Desenvolupament infantil i atenció precoç) d'APINAS a la comarca de l'Anoia i col.laboradora nostra des d'abans de la creació de la llar d'infants l'Estel.
Va fer una xerrada als pares i mares amb infants petits de tot el municipi, sobre un tema de gran interès " La importància dels límits en el desenvolupament infantil", va parlar de la importància de dir "no" als nens i nenes, els pares i mares van poder compartir les seves vivències i junts trobar solucions als problemes derivats de la criança dels fills.
 
Estem molt contentes de l’acollida que va tenir aquesta activitat i de l’interès que va generar aquest tema! Ens agradaria que fessiu algun comentari expressant les vostres impressions.
 
Des d'aquí, agraïr a la Marga la seva col.laboració en la celebració d'aquest aniversari i del regal tan especial que va fer a la llar d'infants ( un conte infantil escrit per ella mateixa i amb una dedicatòria molt especial ),
MOLTES GRACIES MARGA !!!!.
 
La propera activitat de celebració serà el 10 de desembre i us avancem que, aquesta vegada anirà de música.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada