dissabte, 14 de març de 2015

Les sortides de la llar d'infants.

Amb el bon temps arriben les sortides pels voltants de l'escola.
Les sortides ens aporten moltes vivències i records així com, experiències inoblidables que revivim una i una altra vegada, amb el treballs posteriors i converses que fem a l’escola.
En les sortides els nens i nenes van agafats de la ma, de dos en dos, s'han de responsabilitzar de no deixar-se, van uns darrera els altres i no poden baixar de la vorera. I el principal, caminen, pugen i baixen de les voreres, miren tot el que ens envolta, aprenen el que es pot fer i el que no es pot fer. Sempre sota la vigilància de les educadores.
Practiquem molts dels valors que treballem a l'escola, saludem als senyors i les senyores que ens trobem, donem les gràcies als cotxes que paren quan travessem el carrer, etc. Els infants adquireixen seguretat amb ells mateixos, s'adonen que ells poden fer moltes coses.
Quan fem aquestes petites excursions afavorim la seva autonomia personal i la seva autoestima. Als infants els agrada molt anar passejant, observant els cotxes i camions, les cases, els veïns, ...Al seu ritme sense pressa.
Aquesta setmana hem anat al parc de la Solidaritat i al camp de futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Anem a la biblioteca!

Un nou trimestre comença i anem a la biblioteca a recollir el lot de llibres que ens cedeix en prèstec. La Marta ens ha explicat uns contes...