dilluns, 25 de juny del 2012

L'excursió a la granja!

Els nens i nenes de 2 a 3 anys de les tres llars d'infants han realitzat l'excursió de fi de curs, han anat a Can Casellas de Bellprat. És una granja escola on hi ha molts animals, cavalls, vaques porcs, anecs i oques, conills, gallines, pollets, fins i tot un paó.

Només arribar van anar a esmorzar sota els pins, es van menjar la coca amb xocolata que havia fet la Raquel de Can Casellas. Els esperava un dia ple de noves experiències i calia estar preparats.
Sota els pins, vam escoltar els cants dels ocells, i el de les granotes que hi havia en un toll proper, i ells també els van cantar cançons a les granotes.

 
 A la casa, vam preparar el menjar per a tot el bestiar, vam xafar closques d'ou per les gallines, vam fer bocins d'enciam per les oques i trocets de pastanagues pels conills.
Vam acariciar els conills, vam veure vaques i porcs, ovelles, cavalls, gallines, li vam donar un biberó a una cabreta, ...
Després de tantes vivencies noves, teníem molta gana. Ens vam menjar el que ens havia preparat la mare i el pare amb un "pis pas". Era molt bo tot!
 Alguns estaven ben cansats i van fer una bona migdiada i d'altres no en tenien prou encara, i com que feia calor vam anar a posar els peus a la piscina.


Va ser un dia fantàstic! Genial! Tot va sortir bé!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada