divendres, 24 de febrer del 2012

Les Caputxetes vermelles!

Cada any ens disfressem d'un personatge d'un conte popular, així els nens i nenes entenen millor el motiu de la disfressa.
Un curs ens disfressem d'un personatge femení i el següent de masculí. Aquest fet no és casualitat, estem treballant la coeducació, estem promovent l'educació per a la igualtat, per aconseguir eliminar prejudicis i discriminacions per raons de gènere. Els infants no en tenen cap de prejudici!.
El curs passat ens vam disfressar de Dracs de la Llegenda de Sant Jordi i aquest curs de Caputxetes vermelles. Els nens i les nenes estan molt contents amb les seves faldilles i trenes.
El Carnestoltes permet la disbauxa!
Els més grans de cada llar d'infants han fet una rua, amb l'ajuda de les famílies tot ha anat molt bé! Els esquirols del Montxic han visitat els avis i avies del Centre de Dia, els de la Santa Anna i l'Estel els ha acompanyat un llop que passava per allà!
Ens veiem dissabte al Carnestoltes infantil, davant de l'Ajuntament a les 17h. Vinga! Som-hi! Què hem de guanyar !






4 comentaris:

  1. Ha estat una rua mooooooooooooolt xuuuuuuuula!!! Els pares ens han ajudat molt i els peques estaven encantats. I aixó que hi havia un llop!!!!!!!

    ResponElimina
  2. OSTRAS!!!! El lobo d L´Estel si que se habia comido a la yaya!!!! jajajajaja. Sira, guapaaaaa es broma!!!!! un beso.

    Mi caperucita se lo ha pasado genial, estaba loca de contenta.
    Y TOD@S MUY GUAP@S!!!!!!

    ResponElimina
  3. Se de sobres que aquest blog no serveix per això però tinc la necessitat d’expressar el que sento abans de marxar i vull que tot l’equip educatiu de les llars municipals de Santa Margarida de Montbui ho pugueu llegir ja que us ho mereixeu totes i tots del primer a l’últim...

    Us vull donar les GRÀCIES per haver-me ajudat en la difícil tasca de l’educació dels meus fills, però sobretot us vull agrair la paciència, la dedicació i l’atenció que heu tingut amb el Gabriel i la Xènia i els seus “petits problemes”, gràcies a l’equip de la llar d’infants Montxic els hem anat superant dia a dia.

    Animo a totes les famílies a venir a les llars del municipi!! (Com es nota que sóc del Patronat, jejeje)

    Us diem adéu i sobretot GRACIES!!

    Montse Rodríguez

    ResponElimina
  4. Moltes gracies família!
    Ha estat un plaer comptar amb vosaltres i amb els vostres fills!

    ResponElimina